Извор:Фото: Н. Скендерија

Дечаку-убици позлило током сведочења - реаговали лекари

Извор: Нпортал

08.10.2024.

13:35

Лекари, који бораве у згради Специјалног суда током испитивања дечака убице, интервенисали су у судници пошто је он током испитивања нагло променио боју у лицу.

Како сазнаје Курир, лекари су га прегледали, измерили му притисак и испитвање тинејџера који је 3. маја прошле године у Основној школи Владислав Рибникар убио деветоро вршњака и радника обезбеђења је настављено.

- Судија је питао сведока како се осећа и да ли може да наставио да одговара на питања, на шта је он одговорио потврдно. Пошто су и лекари констатовали да његово здравствено стање није нарушено, испитивање је настављено - открива извор Курира.

Подсетимо, сведочење малолетног убице о злочину, али и свему ономе што му је претходило почело је нешто после 10 сати. Уз две краће паузе, он већ готово три сата одговара на питања.

- Питања му је постављао главни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду, Ненад Стефановић, затим адвокати а после паузе која је била одређена испитивање су наставили родитељи убијене деце - каже извор Курира. 

Како је Курир писао, према незваничним инфомрацијама, родитељи су припремили више од 250 питања за убицу своје деце - открио је извор Курира пред почетак данашњег суђења.

(Курир)