Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

СТИГАО ТАТА: Килибарда и Сења изашле из породилишта (ФОТО)

Извор: Нпортал

08.10.2024.

14:54

"ОД СРЕЋЕ плачем од јутра до мрака."

Водитељка Марија Килибарда породила се пре три дана на Клиници за гинекологију и акушерство "Вишеградска" и на свет донела девојчицу, а данас је са ћеркицом Сењом изашла из породилишта.

По њу је дошао поносни супруг Бане Вучелић. 

- Од среће плачем од јутра до мрака. Само желимо да дођемо кући - рекла нам је водитељка, која није скидала осмех са лица. 

BloombergAdria.com

Марија и њен партнер Бане Вучелић су наследници дали прелепо Сења, за које се сматра да је изведено од имена Ксенија, грчког порекла од грчког имена "Xениа", што значи гостољубљивост.

Она и њен партнер Бранислав Вучелић пресрећни су због принове, а глумица Љиљана Драгутиновић, Банетова мајка, огласила се за Курир.

- Хвала на честиткама. Марија се одлично осећа, чуле смо се, све је протекло у најбољем реду. Беба је здрава, послала ми је фотографију унукице, прелепа је!

Подсетимо, Марија Килибарда је већ четири године у складној вези са Банетом, који се никада није експонирао у јавности, па се тако на Маријином профилу само понекад може видети њихова заједничка фотографија. Килибарда је у више наврата истакла да јој је управо он највећа подршка.