Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/SD Luxury Listings, Н. Параушић

ЈЕЛЕНА ОТИШЛА У САД: 1.500 м²,8 спаваћих,11 купатила,биоскоп

Извор: Нпортал

08.10.2024.

15:35

"ЛЕПО је у пензији. Већ неколико година сам мајка, живим мирним животом. Удаљила сам се од медија, желим да имам приватност."

Јелена Јанковић, бивша тенисерка се, како пишу домаћи медији, преселила са супругом и ћерком у Америку где имају луксузну кућу.

Јелена је наводно одлучила да напусти Београд и да ужива у месту Ранчо Санта Фе у близини Сан Дијега, где има вилу, коју је желела да прода, али је изгледа од тога одустала.

BloombergAdria.com

Вила се простире на 1.500 квадрата. Има осам спаваћих соба, 11 купатила, билијар салу, базен, теретану, тениски терен, сауну, салу за масажу, биоскоп и вински подрум са 1.500 боца.

Јелена је иначе променила начин живота, па је потпуно посвећена породици. https://www.youtube.com/watch?v=e3JHY3_TRYI&ab_channel=SDLuxuryListings

- Лепо је у пензији. Већ неколико година сам мајка, живим мирним животом. Удаљила сам се од медија, желим да имам приватност. Кад сам играла, било је другачије. Бити број један на свету је највише што неко у тенису може да постигне. Сањала сам то као дете. Бити најбољи је велики подвиг, док гренд слем може да освоји и 50. или 100. тенисерка на листи - рекла је она тада.

Љубав планула изненада

Муж Јелене Јанковић радио је тада управо на месту где је бивша тенисерка потражила лекарску помоћ након што је установљено да је позитивна на корона вирус 2020. године. Након што је њихов однос започео строго професионално, није прошло много времена док се љубавне варнице нису распршиле у ваздуху.

BloombergAdria.com

Муж Јелене Јанковић је успешан интерниста који ради на једној приватној клиници у Београду. Иако је најшира јавност за њега чула од почетка везе с тенисерком, Бранко Бараћ имао је јавне наступе и раније у сфери посла којим се бави.

Докторирао је медицинске науке 2018. на београдском универзитету, а поред специјализације из области интерне медицине има и мастер из ендокринологије. Члан је бројних домаћих и међународних удружења стручњака, и генерални је секретар Српског друштва за проучавање старења мушкараца.

(Курир)