Извор:Фото: Shutterstock, Профимедиа

ПРЕТУКАО СУПРУГУ: Ухапшен насилиник из Београда

Извор: Нпортал

08.10.2024.

15:57

М. С. је на саслушању негирао кривицу, после чега му је одређен притвор.

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд донели су решење о задржавању  М.С. (49) због сумње да је на пијаци "Кванташ" претукао ванбрачну партнерку и поломио јој ребра.

- М. С. се сумњичи да је извршио кривично дело насиље у породици. Окривљеном се ставља на терет да је кривично дело извршио  29. септембра на пијаци “Кванташ”, на штету своје ванбрачне партнерке којој је нанео тешке телесне повреде у виду прелома ребра са дислокацијом, након чега је окривљени био недоступан државним органима и за њим је била расписана потрага - саопштено је из Трећег основног јавног тужилаштва у Београду.

На саслушању у тужилаштву, како се додаје, окривљени је негирао извршење кривичног дела, након чега је на предлог Трећег основог јавног тужилаштва у Београду Трећи основни суд у Београд према окривљеном одредио притвор због постојања околности да ће боравком на слободи утицати на оштећену и сведока – очевица догађаја и да ће поновити кривично дело.

(Курир)