Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/jenniimartin

"Бивша жена мог тате ми је - кума"

Извор: Нпортал

08.10.2024.

15:47

"ОНА је толико битна и ја уопште кад мислим на њу не осећам као "јао, она је бивша жена мог тате", него је моја кума."

Инфлуенсерка Џени Мартин је веома активна на друштвеним мрежама, те са својим пратиоцима дели разне тренутке из живота.

Џени је често у центру пажње због свог порекла, али и због тога што је супруга нашег глумца Уроша Јовичића.

Наиме, она је у свом Тикток видеу открила да јој је кума на венчању била заправо татина бивша жена, што је већину њених пратилаца изненадило, али је Џени касније у виду објаснила зашто је то тако било.

BloombergAdria.com

- Мој тата има 86 година, када је он имао 19 година отишао је из Шпаније за Кубу. Живео је тамо неких 40 година, остао је тамо, јер му се много свидело, па је почео да ради. Када је прошло неколико година он је упознао једну жену, са том женом се оженио и имао две ћерке које су моје сестре. Као што можете да претпоставите разлика је између мојих сестра и мене је много велика. Мој тата и прва жена су били заједно 15 или 17 година и нажалост после тог времена љубав се нажалост угасила и одлучили су да се растану, што је сасвим у реду. После тога он је и даље живео на Куби, јер је радио и имао је бизнис тамо - започела је Џени, па наставила:

- Неколико година после тога упознао је моју маму на Куби, јер је моја мама Кубанка. Током тог периода мој тата је почео процедуру да моје сестре и мајка од моје сестре иду да живе у Шпанији. Док је трајала ова процедура, случајно један дан мој тата је морао нешто да доведе моју старију сестру и рекао је мојој мами да дође са њим. Она је имала баш трему, јер верујем да јој није био лак тренутак да упозна ћерке од мог тате, јер није знала како ће ћерка да реагује, како ће моја сестра да реагује, да ли ће да буде непријатна и безобразна, али хвала богу моја сестра је била скроз коректна, фина, била је супер - рекла је она и додала:

- Мојој мами је било драго, јер се није осетила лоше. Моје сестре су отишле да живе на Тенерифима и моји мама и тата су остали још мало на Куби, јер је тата морао да заврши нешто око посла. Неколико месеци касније су се венчали на Куби, тад је моја мама добила дозволу да иде да живе у Шпанији. Када су отишли да живе у Шпанију, мој тата је имао друга који је држао неке апартмане и он му је дао нека два - три апартмана да могу он, моја мама, сестра, мајка од моје сестре живе у истој згради . Морам да кажем да до овог момента прва жена мог тате и моја мама се нису упознале. Та зграда где су они живели, ви можете да живите ту, све океј, али не можете да имате псе. Међутим мајка од моје сестре је имала пса и она је ћутала, међутим један дан, тај човек чија је зграда је морао да покупи нешто из апартмана где је живела бивша жена мог тате и наравно она је имала пса - рекла је она па наставила:

BloombergAdria.com

- Она је преко терасе оставила пса на тераси где су живели моји мама и тата, мој тата је радио, а моја мама је била сама у апартману. Значи моја мама се много плаши паса и када је видела пса на тераси, наравно да је препознала да је то пас од татине бивше жене. После сат и по времена неко је куцао на врата где је живела моја мама и погодите ко је био-бивша жена мог тате. Дошла је да се извини прво и да покупи пса, моја мама је била у шоку, јер она није знала. Она је само куцала на врата и рекла 'Ћао, ја сам и извини молим те пошто сам оставила пса овде, дошао је човек, нисам могла'. Онда су попиле кафу и буквално моја мама каже да су постале две другарице које се знају цео живот. После су се још дружиле, она је отишла код моје маме да пије кафу, па моја мама код ње. Када је моја мама затруднела, она је била једна од најсрећнијих особа, па је све било као да не постоји прича пре моје маме, као да то није постојало. Када сам се ја родила моји родитељи су одлучили да она буде моја кума на крштењу. Они су одлучили то, она је била много срећна, морам да вам кажем да дан данас она је особа која је много посебна за мене. Она је била у Београду за моју свадбу, пре месец дана за Оливеров рођендан, била је на мом финалном испиту на факултету, јер моји родитељи нису могли због посла, значи она је толико битна и ја уопште кад мислим на њу не осећам као 'јао, она је бивша жена мог тате, него је моја кума'', испричала је Џени.

Присетимо се, Џени је свог супруга Уроша упознала на снимању филма ''Монтевидео'' када су се заљубили, те је она одлучила да се пресели за Београд и да започне живот са Урошем и оснује породицу.

Они сада уживају у љубави и одгајају свог сина Оливера ког су добили пре неколико година.

(Блиц)