Извор:Фото: АТА имагес

Мужу сам рекла: "Снађи се, ја не могу да родим - јалова сам"

Извор: Нпортал

08.10.2024.

17:35

"РЕКЛА сам Игору да не могу да родим дете, да се снађе, јер су ми лекари рекли да сам јалова."

Певачица Мина Костић отворено је говорила о болним тренуцима свог живота када су јој лекари рекли да не може да постане мајка. 

Упркос тој тешкој прогнози, Мина је са својим тадашњим партнером, колегом Игором Костићем, добила ћерку којој су дали име Анастасија.

Иако су лекари били песимистични у вези са њеним могућностима да затрудни, она се свакодневно молила, ујутру и увече, и на крају дочекала рођење ћерке. 

BloombergAdria.com

- Рекла сам Игору да не могу да родим дете, да се снађе, јер су ми лекари рекли да сам јалова. А онда се десило право чудо. Сваки дан сам се молила Богу и девојчица се родила. Дете расте, у контакту смо, и најважније ми је да има љубав са обе стране, објаснила је Мина. Нагласила је да је током тог процеса схватила како треба да се понаша и да се придржава принципа вере.

Како каже, права срећа је дошла тек када је своје срце потпуно предала Богу.

BloombergAdria.com

- Око мене је све љубав. Праву срећу сам спознала тек кад сам предала своје срце Богу. Од тог тренутка, осећам се испуњено и ништа ми више не треба. Волела бих да пронађем праву љубав, али до сада су ме све љубави много коштале, и емотивно и финансијски. Удала сам се и ставила све што имам на његово име, причала је Мина, алудирајући на финансијске и емотивне губитке које је претрпела током своје прошле везе.