Извор:Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

"Тата и брат су ме наговарали да се разведем"

Извор: Нпортал

09.10.2024.

07:59

ВОДИТЕЉКА Сања Маринковић била је 10 година у браку са Александром Ухрином са којим има сина Страхињу.

Сања Маринковић једном приликом открила је детаље развода и истакла да је имала пуну подршку оца и брата који су сматрали да је много раније требала да оконча брак.

BloombergAdria.com

- Када смо почели да се забављамо, рекла сам му: Молим те, ако икад одлучимо да се растанемо, нека то буде пре него што почнемо да се мрзимо. То смо и испоштовали - рекла је Сања својевремено и додала:

- Да се мој тата питао, и да се мој брат питао, требало је и раније да се разведем. Наговарали су ме на то јер су пре мене видели да немам више сјај у очима. Мој персоналити се променио. Није више било те харизме, све је било другачије.

- Касно сам се венчала. Страхиња се родио, па сам се тек после тога удала, са идејом да то буде за цео живот. До последњег атома снаге покушавала сам да мој брак буде прича о каквој сам маштала - искрена је била водитељка.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Сања је недавно открила каквог мушкарца жели крај себе.

- Циљ ми је да нам куца срце на исти начин, као и да не будем у заблуди када је о њему реч, да ми не глуми нешто што није. Толико сам тога прошла, комуникација је мој посао. Када он помисли да нешто не знам, заправо све знам, него се правим блесава. Мислим да сам много једноставнија, сигурно нећу звоцати због неких глупости - рекла је Сања.

(Блиц)