Извор:Фото: Shutterstock

ОД НАЈБОЉЕГ ДО НАЈГОРЕГ: Ранг листа мужева по хороскопу

Извор: Нпортал

09.10.2024.

09:23

СТРУЧЊАК за хороскоп, Силвија Смит рангирала је мужеве, од најбољих до најгорих, према хороскопским знаковима.

1. РАК У срцу већине бракова је љубав и емоционална преданост, а Рак ће увек тражити емоционалну подршку и повезаност од супружника. Због тога је он на првом месту као најбољи муж. Ракови као брачни партнери су осетљиви, брижни, отпорни и снажни љубавници у дому, савршен материјал за мужа.

2. ВАГА  Разборит, љубазан муж са великим срцем звучи као муж врхунског квалитета. Ако је ваш муж Вага, имате среће јер је увек ту за вас када је љубав у питању. Ваге се заиста труде да побољшају брачни живот и односе се с љубављу према свима око себе.

3. ШКОРПИЈА Шкорпија може да изгради емоционалне везе једнако добро као и да их руши. Ипак, останете ли на 'правој' страни код Шкорпије, открићете особине које као да су створене да буде савршен материјал за мужа. Они су лојални, предани, подржавају вас, штите и несебични су на начин на који то није ниједан други знак.

BloombergAdria.com

 

4. ЈАРАЦ Јарцима се често замера да су превише практични и реалистични. Међутим, то су две невероватне особине које пружају темељ за чврст, одржив и стабилан брак. Они не узимају обвезу здраво за готово, а ако вам се обавежу, помаћиће небо и земљу за партнера. Они често крију властите емоције, које не деле баш са свима. Након што ступите у однос са Јарцем и они схвате да могу да вам верују, почећете да увиђате зашто су на листи најбољих мужева према списку хороскопских знакова.

5. РИБА Муж Риба је добар улов. Креативни су, емотивни и учиниће све што је потребно да створе мирну атмосферу у дому и браку. Такође ће бити фантастични родитељи пуни љубави и неге. Међутим, они повремено могу да изгубе осећај за реалност, што је једини разлог зашто су заузели пето место на лествици најбољих мужева.

6. БИК Већина Бикова ужива у мирном кућном окружењу и воле луксуз и удобност, тако да ћете сигурно изградити стабилан и удобан живот с мужем Биком. Он ће бити емоционално присутан, иако ћете можда морати мало да их упутите у то подручје. То је ипак инвестиција која ствара савршеног мужа.

BloombergAdria.com

 

7. ЛАВ Они могу да буду изузетно привржени и предани својој жени, дому и породици, што је велики плус ако имате мужа Лава. Бити у браку са Лавом је попут припитомљавања једног, они су пуни љубави, предани и драги, али се не суздржавају кад их нешто узнемири.

8. БЛИЗАНАЦ С Близанцима никада није досадно. Њима је потребна стимулација која ствара срећан и забаван брак. Емоционална повезаност је неопходна за њих - толико им је важна да би је, ако је на крају не добију, могли да потраже негде другде. Они су такође лојални супружници.

9. ДЕВИЦА Девице ће се радо скрасити, али то не значи да ће им увек бити најугодније. Оне су одане и предане жени, породици и обавезама, што их чини правим уловом.

BloombergAdria.com

 

10. ОВАН Ако желите авантуру и желите да будете први у свему, а немате ништа против да муж ради шта год он жели, онда вас чека забавна вожња са Овном. Они не раде ствари на пола и увек морају да буду први у свему што може да створи неке забавне авантуре, а када је све супер, Ован ће бити савршен партнер и затрпаће вас свиме што вам треба у вези. Али када ствари не иду добро, ако се он досађује или постане депресиван или ако само желите миран живот, време је да му се склоните с пута.

11. ВОДОЛИЈА Разлог зашто је Водолија тако ниско рангирана као муж није тај што није одан или чак емоционално повезан. Већ будући да проводе толико времена живећи у својим главама, мало је вероватно да ће моћи да вам покажу емотивну преданост коју осећају према вама на начин који бисте могли да разумете, иако ће вас волети на свој начин.

12. СТРЕЛАЦ Мужеви Стрелци су забавни и пуни живахности, али једини проблем је што им је тешко да буду одани. Не значи да ће сви супружници Стрелци варати, али у суштини Стрелци су љубитељи свега, па тако и 'других'.