Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show, АТА имагес

НЕПРИЈАТНОСТ! Милица бесна на Лукаса "Завршио је каријеру"

Извор: Нпортал

09.10.2024.

10:55

МИЛИЦА Павловић говорила је о односу са колегом Ацом Лукасом за ког је истакла да је велики уметник, али и поручила да је за њу завршио каријеру.

Музичка звезда Милица Павловић говорила је о пријатељствима са колегама са јавне сцене. Са Ацом Лукасом и Јеленом Карлеушом има дуете. Са певачем се диван однос завршио сукобом.

BloombergAdria.com

Милица се присетила сукоба са Лукасом:

- Он је велики уметник и оставио је и оставља трага у музици. Једини је такав, покушавали су многи да копирају његов лајфстајл, његов начин интерпрентације. Он је један једини Аца Лукас. Свему томе аплаудирам - говорила је Милица и наставила:

BloombergAdria.com

- Поред тога што нас је везивало пријатељство, зато сам и снимила дует са њим, али, он је завршио каријеру код мене. Никад се не бих помирила са њим, једноставно, имала сам једно ружно искуство, као неко ко се овим послом бави искључиво из љубави, сви ми радимо и због новца, а љубав ме мотивише, и публика. Што се тиче Аце, једно јако непријатно искуство. Јако сам искључива, кад ме зезнеш, тешко могу да пређем преко неких ствари. Али фин је човек, кажу - рекла је Милица у подкасту Инкубатор.

(Мондо)