Извор:Foto: Arhiva Novosti, Arhiv Borbe

КОЈА ЈЕ ЛЕПША? Ово је љубавница коју је Силвана претукла

Извор: Нпортал

09.10.2024.

17:28

ПОЧЕТКОМ лета 1971. године обелодањено је да је Силвана Арменулић претукла супарницу и да је тада покренут кривични поступак против ње.

Легендарна певачица Силвана Арменулић остала је да живи у нашим сећањима и после трагичне смрти.

BloombergAdria.com

 

О једном њеном скандалу и данас сви причају.

Наиме, она се својевремено физички обрачунала са љубавницом свог мужа, тадашњом поштанском службеницом Лепосавом Јанков.

Како се наводило, певачица јој је нанела тешке телесне повреде, а недавно се на друштвеним мрежама појавио исечак из новина који садржи и фотографију Лепосаве.

Почетком лета 1971. године обелодањено је да је Силвана Арменулић претукла супарницу и да је тада покренут кривични поступак против ње.

- Силвана је пресрела мужа и његову пријатељицу док су били у његовим колима. Пратила их је једно време, а затим налетела на мужевљев аутомобил сопственим колима и зауставила их. Разјарена Силвана истрчала је из аутомобила, из кола је извукла мужевљеву пријатељицу Лепосаву Јанков и тако је "пропустила кроз руке" да је несрећна жена задобила тешке повреде кичме од којих се и данас лечи - писало се тада.

- Не волим да спомињем име те жене која покушава да се рекламира нападајући мене. Зар јој није доста што је три и по године улазила у моју кућу? Ја на концерт, она у стан. Хтела је и дете да ми узме - говорила је Силвана.

Сутрадан у болници "Драгиша Мишовић" Лепосава Јанков је добила уверење о тешким телесним повредама, тачније о повреди два вратна пршљена.