Извор:Фото АТА имагес

ПРОЖИВЕЛА ГОЛГОТУ: Зорицу осудили да је преотела Кемиша

Извор: Нпортал

10.10.2024.

07:52

ВЕСНА Змијанац и Зорица Брунцлик су у младости имале буран период, али су сада у добрим односима.

Хармоникаш Мирољуб Анђелковић Кемиш је био у браку прво са Весном Змијанац, а потом са Зорицом Брунцлик. Овај музички пар важи за један од најскладнијих на естради. 

Кемиш се развео од Весне Змијанац, па је започео везу са Зорицом. Пар је у емисији "Цеца шоу" проговорио о том периоду који је за њих био тежак. 

- Зорица и ја смо се смували у Паризу. У то време, обоје смо били ван својих бракова и били смо пријатељи. Само смо се једно другом исповедали и подржавали - рекао је Кемиш.

У том периоду се причало да је Зорица преотела Кемиша од Весне, присетила се Цеца: 

- Ја се сећам тог периода када је Зорица преживљавала праву голготу. Као једна од највећих звезда тог времена, оптуживали су је да је отела мужа другој жени. Зорица је била линчована у јавности. Сви су мислили да Весна пати и пева због Мирољуба - присетила се Цеца, а Зорица је додала:

- Мушки сам поднела све те ударце - каже Зорица.

Цеца се присетила анегдота које сведоче томе да нема зл крви између Зорице, Мирољуба и Весне: 

- Весна је сама причала да се дивила Зоричиној грациозности! Једном приликом је описала сцену као из филмова када је Зорица силазила неким степеницама са таквом грациозношћу и држањем. Нисам ни морала да видим ту сцену, она ми је остала као слика елеганције - каже Цеца у "Цеца схоw".