Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/sara_reljic.1

ПРЕВАРИО ЈЕ СА МУШКАРЦЕМ: Певачици прељуба тешко пала

Извор: Нпортал

10.10.2024.

09:00

ПЕВАЧИЦА Сара Рељић (28), важи за једну од најзгоднијих младих дама за којима многи мушкарци уздишу.

Певачица је открила да ју је бивши момак преварио са мушкарцем. Његово име није желела да открије. 

- Један мој бивши партнер је излагао и мене и нацију. Случајно сам сазнала да ме је преварио са једном девојком, а онда сам случајно сазнала да ме је поново преварио - рекла је Сара Рељић, а Луна ју је упитала:

- Преварио те је са још једном девојком?

- Камо среће да је са девојком, тако да ми је то још теже пало. Преварио ме је са мушкарцем. Он је јавна личност - шокирала је певачица изјавом у емисији "Бункер", код Луне Ђогани.

Сара је открила да је заљубљена: 

- Сјајно сам, а пословно никад боље, хвала драгом Богу. Избацујем албум. Постоји особа која ми је украла срце, али исто тако, заведе ме и нестаде. Нисмо се слагали, али моје срце и даље припада њему и није ме стид да кажем то. Али, ето, генерално емотивно недоступна у смислу да нисам ни за какве понуде, ни за какву љубав тренутно, иако моје срце припада њему, ми нисмо заједно – објаснила је певачица, која се прославила учешћем у "Задрузи".

Већина машта о двојци попут Саре, а млада певачица је открила какве квалитете поседује дечко који јој је освојо срце: 

- Ем што има оно нешто, ем што је имао све квалитете које сам ја волела, али просто из неких разлога то није успело. Ајде на страну то што је леп и згодан, него је мушкарац који је амбициозан и који ће све да да на свету да те види, да прође пола света да би дошао да те види – рекла је она, а затим додала да ли је даљина крива за прекид љубави:

- Није даљина, неке друге ствари су у питању. Али, мене искрено није стид да кажем да мислим да је то био човек мог живота, али ја сам то једноставно пустила - рекла је она за Гранд.