Извор:Фото: Д. Дозет, Драган Кујунџић, Инстаграм принтскрин/igorjuric73

"Страхујемо за њену безбедност, Сашка тугује за сестром"

Извор: Нпортал

10.10.2024.

10:44

ИГОР Јурић изгубио је ћерку Тијану Јурић пре десет година, а сада је открио како је трагични нестанак и убиство његове ћерке утицало на њихову породицу.

Наиме, Јурић је истакао да је његова старија ћерка Сашка Јурић смрт сестре јако тешко поднела.

BloombergAdria.com

- Да ли је Сашка стрепела за своју безбедност? - гласило је питање.

- Није она, али ми јесмо. Било је јако тешко премостити тај осећај када треба да изађе у град, јер је исто тако Тијана отишла у село па је нестала. Ми смо имали већи страх него она. Могу рећи да Сашка прве две године апсолутно није била свесна ситуације, она је тада имала 17 година. Тек након две и по године схватила шта се десило. Ми нисмо могли да протумачимо неке њене поступке и понашање. Заправо, то је све била последица једне огромне трауме. Она се сада стабилизовала. Она је баш то све потиснула, желела је да не буде део тог живота. Није желела да схвати да је изгубила сестру. Она данас много теже од свих нас подноси све то, често је много тужна, има много чешће моменте туговања - рекао је Игор Јурић за "Хyпе".

BloombergAdria.com

Подсетимо, Тијана Јурић пре 10 година је у месту Бајмок, у ноћи између 25. и 26. јула нестала. За Тијанином се трагало, постојала је огромна нада да је жива, да је можда неко отео, међутим, потрага је завршена 7. августа. Тог дана месар из Сурчина, Драган Ђурић, признао је да је убио Тијану.

(Блиц)