Извор:Фото: Амир Хамзагић/АТА имагес, Инстаграм принтскрин/olicmom

РАЗВОД - КРИЛИ: Оташевић љубио 9 година старију колегиницу

Извор: Нпортал

10.10.2024.

11:34

ПОЗНАТИ глумац Момчило Оташевић (34) један је од омиљених глумаца са наших простора због својих разних улога у серијама, али и представама.

Момчило је са Јеленом Перчин добио двоје деце, а у интервјуу за медије испричао је да ниједно од њих двоје није ни помишљало на то да ће завршити заједно поготово, јер је разлика у годинама између њих двоје чак 9 година.

Момчило и Јелена су се упознали на снимању серије ''Зора дубровачка'', а на питање да ли је могао да замисли да ће му управо тај пројекат донети љубав, брак и децу, одговорио је са негацијом.

BloombergAdria.com

- Не, никад. Ни Јелена, ни ја. Догодило се. Упознао сам је кад сам дошао на кастинг. Јелена је питала које сам годиште. Ја кажем ’90, а она пита продуценткињу Јелену Вељачу је ли то нека зафрканција. Касније ме позвала на кафу да попричамо о снимању, радили смо, били супер партнери, пријатељи, али да ми је неко тад рекао да ћемо се заљубити, да ћу остати у Загребу, живети овде, не бих му веровао - рекао је глумац тада.

Међутим, по свему судећи овај пар се није слагао најбоље, те су се на крају развели.

Како је Јелена једном приликом открила, Момчило и она су чак годину дана крили то да су се развели, а тек након тога су саопштили да више нису заједно.

- Нико ми није честитао. Ево искрено, ја ствари не волим да генерализујем, имам своје изборе и стојим иза њих. Но не мислим да је то универзално решење. Могу разумети да неко из различитих околности нема храбрости изаћи из односа или воли још ту особу па се нада да ће се нешто променити… Ја сматрам да у животу мало тога можемо бирати, а пуно тога добијемо. Оно што можемо бирати су пријатељи и партнери па онда не видим смисао да се двоје људи пати у неком односу - рекла је те додала:

BloombergAdria.com

- Компромис је апсолутно нужан, но постоје ствари на које можеш и не можеш пристати. Нажалост, у своја два брака у која сам била, нисам ушла с премисом да ће се окончати. Колико год то још у нашем друштву делује као: “Аха, она има два брака иза себе”, верујем да би пуно жена на мом месту врло лако могло имати по неколико бракова иза себе. Њих можда неке околности још држе у браковима, а ја сам можда ипак мало храбрија или искључивија, како год то желе протумачити. Дефинитивно ни за чим не жалим и не бих променила ниједну своју одлуку – ни што сам се удала ни што сам се развела - изјавила је она за Вечерњи.хр.

Јелена: "Момчило је пуно радио"

- Оно што је у нашем случају олакшавајућа околност јесте што је Момо пуно радио па га није било код куће. Маша је то пуно више приметила од Јакше, он је тада би још јако мали. У тренутку када су медији добили информацију да смо се Момо и ја развели, ми смо већ годину дана били заправо разведени. Тако да је сада већ прошло две године откад је свако кренуо својим путем. Својој деци никада нисам рекла: “Ваши мама и тата се више не воле”. То ми је грозно! - додала је Перчин.

- Са својим првим супругом имам феноменалан однос, ми смо пријатељи. Мени је за Лоту било важно да свог тату може добити и видети кад год жели. Наравно, све се то мења код деце, постоје фазе идентификације, када имају већу потребу за мамом или татом. То треба препознати и испоштовати. Таква ситуација је и с Момом, радимо такве послове какве радимо, на папиру имамо да децу виђа сваки други викенд, но то не може увек бити баш тако. Ја сам жена од договора, своју децу може виђати кад год може и жели. То је за моју децу добро, а однос који је између нас и који смо имали је само наша ствар - рекла је.

(Блиц)