Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/LAZAROV

ЈК ГРЦА ЗБОГ БОКИЈА 13: Ноћ провела уз мене,ја на седативима

Извор: Нпортал

10.10.2024.

11:06

"СПАВАЛА је на фотељи, а ја на троседу, таква је жена била - говорио је Боки док је Јелена брисала сузе."

Певачица Јелена Карлеуша позната по бритком језику и искрености, овога пута показала је своју најнежнију и крхку страну.

Гостовала је у подкасту код Стефана Лазарова и оголила душу. Поп дива је говорила о свом успеху, разводу, а онда је ушетао гост инзненађења.

BloombergAdria.com

Боки 13, велики пријатељ њен покојне мајке Дивне Карлеуше, потпуно ју је одушевио, јер су се видели први пут после 7 година, а када је проговорио о њиховом односу, Јелена се расула на комаде.

BloombergAdria.com

- Дивна га је обожавала. Као пријатеља, дете, као да јој је брат. Излазили су заједно, они су се дружили мимо мене - говорила је Јелена, а онда је Боки 13 проговорио о Дивни и открио колико му је значила.

- У Београду сам живео и у једном тренутку сам остао без ичега, а онда је Дивна, када је ишла у продавницу купила храну за себе и паралелно за мене - рекао је Боки, док је Јелена свом снагом покушавала да задржи сузе. https://www.youtube.com/watch?v=UuNCos69tIM

- Таква жена се више не рађа, ја је зовем мајка, она је била лавчина. Имам још једну ситуацију са Дивном из 2010. године. Живео сам на Новом Београду, а нисам могао да седим у стану, имам трауму од стана и свега што ми се дешавало - причао је Боки, а Карлеуша је први пут показала своју најемотивнију страну.

BloombergAdria.com

- Дивна ме извела на вечеру, ја сам био на седативима и рекао јој да не могу да спавам у стану, она је ноћ провела поред мене. Спавала је на фотељи, а ја на троседу, таква је жена била - говорио је Боки док је Јелена брисала сузе.