Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/nikolijaofficial

ЖЕНА БОМБА: Николија у провидном бодију и халтерима

Извор: Нпортал

10.10.2024.

12:16

ПЕВАЧИЦА Николија неретко на својим друштвеним мрежама дели разне фоотграфије, а понекада обрадује и своје пратиоце са неким провокативнијим фотографијама.

Овог пута Николија је позирала испред објектива у и те како провокативном издању, а судећи по коментарима свима се допало.

Николија је на себи носила провидан боди црне боје са детаљима који покривају груди, док је доле носила чарапе које имитирају халтере.

Неизоставан део су биле и црне кожне чизме које су употпуниле цео изглед.

У току овог фотографисања она се пресвукла у чак неколко комбинација, па је једна од њих привукла велику пажњу.

У питању је топ од канапа који је више откривао, него покривао, док је доле носила чипкасте панталоне које су јој биле на пола кукова.

Подсетимо, Николија је отворено говорила о естетским захватима и признала да је имала комплекс због тога што је имала мале груди.

- Имам жељу да поделим са вама све, као и због чега се кајем, а због чега не. Прва ствар коју сам урадила су груди. Имала сам комплекс, била сам равна као даска. У двадесетим ми је операција помогла да се осећам добро у свом телу, али сада у тридесетим, да могу да вратим време, никад не бих уградила силиконе. Немојте ми рећи да то сада могу то променим, то би захтевало много ожиљака - говорила је она у снимку који је објавила на ТикТоку.

(Блиц)