Извор:Фото: Н.Скендерија

Сестра Милице Заветнице је наша позната глумица (ФОТО)

Извор: Нпортал

10.10.2024.

19:19

МИЛИЧИНУ сестру је публика гледала у бројним познатим остварењима.

Министарке за бригу о породици и демографију, Милица Ђурђевић Стаменковски, има сестру која је глумица.

Глумица Мирјана Ђурђевић је рођена у Београду 25. априла 1977. године. Она је српска позоришна и филмска глумица, дипломирала на Академији Уметности, у класи Петра Краља и проф. Дејана Чавића.

Мирјану је наша публика имала прилику да гледа у серијама ''Преживети Београд", ''Кожа'', ''Пси лају, ветар носи'', ''Шифра Деспот'', ''Андрија и Анђелка, ''Мјешовити брак''.

BloombergAdria.com

По њеној страственој глуми примећује се да се за ову професију определила још као девојчица, али није јој увек било лако. Ипак никада није размишљала, каже, о одустајању. Јер, таленат је дар од Бога. Не сме се проћердати, изричита је.

- Живот није променада са лимунадом, него тешка свакодневна борба пуна рана, ожиљака, падова и поновног устајања. Управо нас ти ожиљци формирају. Морамо их храбро носити јер они постају део нашег идентитета. Неко у животи изгуби кола, неко дете, а неко и сопствену душу. То се најтеже надокнади. Себи сам увек задавала задатак да те ожиљке не наносим другима, изјавила је једном за "Политику" Мирјана.

(Блиц)