Извор:Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

"ВАРАЛА САМ ДУШКА!": Карлеуша признала "Нисам осећала ништа"

Извор: Нпортал

11.10.2024.

10:48

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша недавно се развела се од фудбалера Душка Тошића, с којим има две ћерке Нику и Атину. Након 17 година потписали су папире за споразумни развод брака, а сада је ЈК све изненадила када је признала у ком моменту је преварила свог већ сада бившег супруга.

Водитељку је занимало да ли је сазнала да је Душко некада преварио и ако јесте зашто га није оставила.

- Зато што сматрам да просто неке ствари треба да буду у четири зида и ако изађу на видело, брачни другови треба да заједно буду у томе. Не знам да ли ме је варао, нисам имала доказе - изјавила је Јелена, а онда је настао мук након њеног признања:

BloombergAdria.com

 

- Ја сам њега варала оног момента кад сам била сигурна да не воли ни он мене, нити да ја волим њега. Онда то више ни није била превара, нити сам ја осећала да варам. Не можеш да вараш неког ко те не воли и кога не волиш, то није превара, то је велико ништа.

BloombergAdria.com

Јелена Карлеуша је одговорила и на питање зашто је остала толико у браку, ако није била срећна: 

- Ја сам кући долазила годинама уназад и била је иста ситуација. Ништа се код мене није променило након развода. Тај дан није у мом животу претерано другачији од свих година уназад. Нисам осетила ништа, чак ни олакшање. Мене је као жену највише болело то што се неко за мене није борио да ме не изгуби, као што сам се ја борила да тај брак опстане. Да се нисам борила, тај брак би трајао пар месеци. Пресудни моменат је био када сам схватила да се неко не бори за мене и брак и да постоји нека боља опција. Тог момента ја сам пустила. Све је до љубави, када те неко воли, неће те пустити - истакла је, па наставила:

BloombergAdria.com

- Ја сматрам да Душко није знао да ме воли онако како треба. Он је можда волео онако како је био његов максимум. Ако ја теби морам да објасним како да ме волиш, шта да ми кажеш, ако ја тебе морам да убеђујем да сам вредна твоје борбе за мене, чему то. Дошла сам у животу до ситације да су се улоге промениле, од тога да је неко лепио моје постере по зиду, до тога да ми каже да сам ја нико, а он неко. Очекивања су била да сам ја тројфеј, али ја нисам трофеј, него биће које пуно пружа и заузврат тражи исто то. Нисам предмет који ће да ти сија и храни его, ја сам биће које је гладно љубави.

(Мондо)