Извор:Фото: Антонио Ахел/АТА имагес, Профимедиа

Зашто се Снежана Ђуришић и Вања никад нису венчали?

Извор: Нпортал

11.10.2024.

11:57

СНЕЖАНА Ђуришић И Вања Милошевић у емотивној вези су од 2017. године. Први званичан сусрет догодио се на промоцији књиге Јелене Бачић Алимпић, а певачица тврди да је судбина умешала своје прсте.

- Јелена Бачић Алимпић је имала промоцију своје књиге и она ме је позвала, а ја сам се премишљала јер ми најтеже пада спремање, али на крају сам отишла и само са леђа ми се појавио: ‘Снешка, добар дан, ајде ако не журиш, сврати да попијемо пиће’ - испричала је Снежана која никада није крила колико је захвална што је након смрти супруга поново спознала љубав.

BloombergAdria.com

- Љубав је лек за све, а најплементије је што је од Бога. Захвална сам што имам ту привилегију да осетим љубав и кад је у питању партнер и када су у питању и друге ствари - рекла је она једном приликом када је објаснила зашто не желе да озваничне љубав.

- Ми смо људи у годинама, не можемо бити дечко и девојка, то је смешно. Да је требало да се венчамо, ми бисмо то урадили.

Ја сам то у неколико наврата објаснила. Не постоји разлог да се венчамо. Имамо живот иза себе, имамо унучиће, нама је добро у вези у којој се налазимо, а колико ће то потрајати, Бог зна.

BloombergAdria.com

Ја ћу се молити да то буде вечно - рекла је једном приликом Снежана која је иза себе има брак са Слободаном Гвозденовићем са којим има сина и ћерку, док Вања има четворо деце са три жене, али никада није стао пред олтар.