Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"ИЗНОВА МЕ ОСВАЈА": Каја открила детаље брака

Извор: Нпортал

12.10.2024.

07:52

ПЕВАЧИЦА Каја Остојић упловила је у брак са Милошем Чујовићем. Ово је њен четврти брак.

Певачица је открила како је дошло до тога дасе венчају и како је изгледао њихов период забављања: 

- Одлука да се венчамо у овим годинама круна је велике љубави и ниједна друга мисао, ни жеља, осим да је ово заиста за цео живот, не долази у обзир. Код нас је од првог дана све било спонтано, па је тако била најпре веридба, а онда и венчање. Верили смо се после месец дана забављања, па не треба да чуди сто смо се венчали после шест (смех). Нема потребе да чекате да године прођу, ако сте у своју одлуку сигурни - истакла је Каја која се у свог супруга изново заљуби сваки пут: 

- Милош је предиван према мени. Чува ме као мало воде на длану. Моју ћерку Николину воли као своје дете. Сваког дана ме изнова осваја и имам утисак да се ја изнова и изнова заљубљујем у њега. Ослушкује моје жеље, испуњава их, поред њега сам коначно поново у својој женској енергији и једно другом смо приоритет. Он је љубав мог живота и тако ће остати заувек - сигурна је Каја.

Певачица је свог супруга упознала пре 16 година, и иако је одмах осетила страст према њему, обоје су били свесни да због година њихова љубав не може да опстане. Међутим, након што су се почетком ове године поново срели, схватили су да су једно другом суђени.

- Када смо се у марту случајно срели, а онда и спојили, пожелели смо да се више никад не раздвојимо. Осетила сам да је он моја сродна душа, идеална половина, неко кога сам чекала целог свог живота. Милош је неоптерећен многим стварима, па тако и гардеробом, и то је, између осталог, особина коју јако волим код њега. Нема ништа привлачније од мушкарца кога не занима ста ће обући, бар за мене - каже Каја за Информер.

Пар се не оптерећује плановима за будућност већ уживају у садашњем времену: 

- Планирамо само да уживамо као и до сада и да се волимо јос више, ако је то уопште могуће. Потомством се не оптерећујемо јер већ имамо троје деце, Милош сина и ћерку, ја ћерку, али ако ме питате да ли бих волела да му родим дете, мој одговор је "да". Уколико би се то десило, обоје бисмо били пресрећни - рекла је певачица.

Каја је после венчања снимила две песме које ће екранизовати ових дана, а после тога ће снимити још две: 

- Једва чекам да чујете шта сам вам припремила. Ово што ћу ускоро објавити можда је најбоље од мене до сада. Нова енергија, нови сарадници, нова емоција и нова ја. Убеђена сам да ће се многе девојке препознати у текстовима, али ни јачи пол неће бити имун на њих - рекла је Каја и додала да ће спотови за две снимљене песме угледати светлост дана у новембру.