Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ivanakukric

"СТОМАК СЕ ЈОШ ВИДИ": Манекенка открила тајну мршављења

Извор: Нпортал

12.10.2024.

11:26

МАНЕКЕНКА Ивана Куркић (44) била је једна од најзгоднијих српских манекенки, а у последњих неколико година немамо прилику да је видимо тако често у јавности.

Постигла је велики успех у каријери, а онда се удала и почела да живи у Америци где се посветила породици. 

Ивана ужива у браку са црногорским бизнисменом Иваном Бајковићем, ког никада није представила јавности, а пар има двоје деце.

- Ја сам већ удата, али то нисам желела да делим са јавношћу. Битно ми је да имам неку приватност и детаље које чувам и делим само са најмилијима - рекла је својевремено Ивана.

Ивана се породила природним путем и испричала како је све протекло: 

- Породила сам се природним путем, порођај је прошао лагано и брзо, а опоравак још брже. Већ сутрадан сам изашла из болнице. Могла сам још да останем, али није било потребе. Породилиште је фантастично, има приватне апартмане и подсећа на хотел.

- Процедура је таква да сами одлучујете да ли желите да неко присуствује порођају. Мој супруг је био са старијом ћеркицом, која није могла да присуствује, па зато није био ни он. Бабице су заиста нон- стоп присутне и врло су пажљиве и нежне и са трудницама и бебама - рекла је Ивана својевремено за "Нову" и додала:

- Мислим да је сав вишак био у стомаку. Скоро све килограме сам изгубила за десетак дана. Наравно, стомак се још види, али се и то враћа у нормалу. Волим здраву храну и трудим се да углавном набављам домаће намирнице, из природног узгоја, што је данас изузетно тешко. Толико смо затровани свакаквим пестицидима, да је постао прави луксуз хранити се домаћом, непрсканом храном.

#Ивана Куркић 1 #Манекенка Ивана Куркић #ВИП #Ивана Куркић килограми