Извор:Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

ПЕЛЕТОВА ЋЕРКА Брани му да је помиње, са мајком неће у кадар

Извор: Нпортал

13.10.2024.

11:03

ЛЕНКУ Петровић имали смо прилике да гледамо у серији "Преживети Београд" где је имала запажену улогу, као и у остварењу "Вера", а једном приликом је признала да примећује да, иако многи говоре да ликом подсећа на Олгу Одановић, је карактерно ипак сличнија оцу. За разлику од брата Јакова, који се определио за живот изван камера, Ленка се определила за глуму, што се њеној мајци, иако је једна од најбољих домаћих глумица, нимало није допало.

- Ленка има свој пут и тако треба да буде. Деци глумаца није лако јер носе бреме својих родитеља. Била сам очајна кад је уписала глуму. Желим јој срећу, као и другој деци - рекла је Олга о позиву своје ћерке у једном интервјуу.

BloombergAdria.com

Ленка је страјна да изгради своју каријеру без помоћи славних родитеља. Свесна је да је кћерка популарних глумаца, али јој то не смета. На њих гледа само као на родитеље и не оптерећује се тиме. Ипак, Ленка је једном приликом одбила да глуми са мајком у познатој телевизијској серији "Радио Милева", а Олга се огласила том приликом.

BloombergAdria.com

- Ленка је своја. Она је чак рекла да не би са мном никад играла. Она каже: 'Ти си моја мама и ја то поштујем'. Деца глумаца носе терет. Бреме презимена. И њима није лако. Они морају много више да се доказују. Мада, њено време тек долази. Никад се не зна. Можда промени мишљење. Она жели да изгради себе, да остави свој лични печат. Ја сам ту да то поштујем - навела је Олга једном приликом.

BloombergAdria.com

Колико је истрајна у намери да оствари кријеру независно од свог порекла, које чини се крије као "змија ноге" сведочи и чињеница да је оцу забранила да прича о њој као глумици. У једном интервјуу глумац Драган Петровић Пеле, који је због трагедије преко ноћи оседео с 28 година, на питање о томе колико је задовољан како се развија ћеркина каријера кратко истакао: 

- То је њена ствар и имам забрану да говорим о њој. Није то лоше. Направила је поштен избор како да иде кроз овај посао. Неће јој бити лако - поручио је тада Пеле.

(Мондо)