Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Гробари, АТА имагес

Како је Тања Бошковић ПРЕВАСПИТАЛА навијаче Партизана

Извор: Нпортал

13.10.2024.

14:03

ГЛУМИЦА Тања Бошковић не само да је певала навијачима Партизана њихову омиљену песму „Танго смрти“, него их је и преваспитавала и учила да ружне речи не треба говорити.

- Ја јесам навијач Партизана, имам право да то будем. Мој тата је био навијач, мој син је навијач, мој зет је навијач, па сам и ја самим тим као свака нормална мама и бака навијач - казала је глумица гостујући у Новом дану на Н1.

Песму „Танго смрти“ певала је пред двораном пуном партизановаца, али певали су и они њој и то у градском аутобусу пошто им је одржала лекцију о лепом понашању.

BloombergAdria.com

Глумица каже да је био необичан осећај певати чувену песму из филма „Балкан експрес“ пред 20 хиљада људи.

- Била сам веома поносна и што би мој покојни отац рекао: "Ти си успела у животу ако си успела ово" - испричала је Бошковић.

Она се присетила и ситуације када су њој певали, а публика су били путници градског аутобуса.

- То су ситуације које не очекујеш да ће те икада снаћи. Аутобус је сав вибрирао од њиховог скакања, урлања… И била сам незадовљна јер су употребљавали речи које су ружне - рекла је глумица.

А онда се, присећа се, загледала у једног од навијача и строго му рекла да то што раде није у реду.

- Онда је он зауставио све и рекао: "Госпођа Бошковић је са нама" и почели су да певају. И то је мени било веома узбудљиво - наставила је.

Како каже, навијачи су јој објашњавали да они нису говорили ружне речи зато што су лоши момци, већ зато што су били незадовољни. 

BloombergAdria.com

После готово четрдесет година од култног филма „Балкан експрес“, Тања Бошковић ће се поново појавити у истоименом пројекту, али овога пута у мјузиклу који се спрема у Позоришту на Теразијама.

Четири деценије касније неодољиву Лили глумиће Јелена Јовичић и Ања Мит, док ће Тањи Бошковић бити поверена друга улога.