Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/adisaldinacigura

БИО У АЛДИНИНОМ СПОТУ: Ко је Адис Цигура?

Извор: Нпортал

13.10.2024.

14:24

ВЕСТ да је босанску певачицу пребио муж Адис Цигура никога није оставила равнодушним.

На Фејсбуку на снимку који је освануо види се како Адис крвнички удара Алдину. Трагедија је постала још већа када је почео да се хвали својим монструозним понашањем.

Адис је на профилу странице Музичари и певачи у БиХ оставио своју биографију, а вреди напоменути и да је његова жена, коју је пребио, у интервјуима често причала да су управо он и њен син њена највећа подршка.

- Рођен 19.02.1983. године у Сарајеву. Из породице сам музичара отац Зехрид Цигура се тада професионално бавио музиком тако је и мене 1997. године почео учити прве кораке у музици. 1998. године сам уписао Средњу музичку школу у Сарајеву где завршавам, 2002. године у том периоду школовања свирао сам по тада познатим локалима и са познатим певачима где 2007. упознајем срећом или несрећом сам не знам Шерифа Коњевића где проводим 10 година са њим по свим могућим концертима по целом свету.. Од 2017. свирам и радим са млађим певачима и наравно уживам без стреса.. - стоји у Адисовој биографији, а како се види на фотографијама по друштвеним мрежама, он је свирао клавијатуре.

Адисов отац који га је увео у вет музике је хармоникаш. 

Појавио се и у Алдинином споту за песму "Нека" из 2023. године.

(Телеграф)

#Адис Цигура #Адис Цигура муж Алдина Бајић #Алдина Бајић #претучена певачица Алдина Бајић