Извор:Фото: АТА имагес

"ХАЈДЕ ВИШЕ": Харис викао на Мелину

Извор: Нпортал

14.10.2024.

08:32

ПОЗНАТИ естрадни пар Харис Џиновић и његова супруга Мелина Џиновић су ставили тачку на свој брак после две деценије.

Мелина није желела да разговара, али наводно проблеми су већ настали током 2022. године када је Харис половином исте направио сцену у једном престоничком локалу, изненадивши многе.

У тренутку када се појавио пред припадницима седме силе био је видно нерасположен. 

BloombergAdria.com

Новинари су га питали за изјаву све време је говорио како "нема времена", а онда, када је стао испред камера, побеснео је на питање о ћерки Ђини Џиновић, јер није желео да говори о њој.

- Не желим о томе да причам. Нећу да причам о мојој ћерки - рекао је Харис, који је након тога прекинуо интервју.

Харис је изненадио све својим понашањем, а када је видео да Мелина на другом крају просторије даје изјаве, побеснео је. 

Певач је пред свима викао на Мелину:  "Хајде, више!", дајући јој до знања да му се не допада што даје изјаве и што мора да је чека.

BloombergAdria.com

 

Модна креаторка већ неко време наводно ужива са две године старијим бизнисменом. 

- Свима је јасно да је брак Мелина и Хариса одавно изгубио сјај и да је било питање дана када ће се развести. Иако је њихов однос почео да се хлади много пре него је она напустила породичну вилу, успела је да сакрије да је прави разлог због ког је ставила тачку на тај брак мушкарац ког је упознала протекле године и са њим упловила у романсу - истакао је недавно извор за "Ало", а овде се није зауставио.

- Њен нови емотивни партнер важи за једног од најпожељнијег мушкарца на јавној сцени. Сваки слободан тренутак користе да буду заједно, а он је обасипа скупоценим поклонима и пажњом, па се осећа као заљубљена тинејџерка. С обзиром на то да је њему посао примаран и да жели да слика која постоји о њему буде неиспрљана, договорили су се да крију да су заједно док год могу. Њихови блиски пријатељи одушевљени су том везом, и често се шале да она коначно има партнера који иде уз њу - додао је исти извор, уз тврдње да се виђају у његовом луксузном стану.