Извор:Фото: Милена Анђела, АТА имагес

"ЗАСЛУЖУЈЕ ДА МУ ОПЕРЕМ НОГЕ": Гоца о браку са Рашом

Извор: Нпортал

14.10.2024.

09:29

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан искрено је говорила о свом односу са мужем бубњарем Радомиром Рашом Новаковићем.

Пар већ неколико година ужива у складном браку, а певачица је своју везу са колегом музичарем започела после развода од ријалити учесника Ивана Маринковића.

- Мушкарац који се упусти у везу са старијом женом која има дете је више него храбар мушкарац. Зашто? Зато што ти у тај брак не доводиш само дете него доводиш и бившег мужа, и бившу свекрву, и бившу фамилију, а ја, као Гоца Тржан, нисам донела само то него сам донела и медијске будалаштине - истакла је певачица.

Гоца је открила како се Раша према њој опходи: 

- Тај човек мене очито толико воли и толико ми је посвећен и толико заслужује да му оперем ноге када дође кући. Не оперем му ноге, али му измасирам стопала понекад када видим да је уморан. Никада није дошао кући да га ја нисам сачекала без обзира колико је сати. Чак и ако заспим јер чујем да је касно и да је дошао, ја устанем да га питам да ли је уморан или гладан - додала је Гоца.

Певачица је у медијима без устручавања причала о интимним односима: 

- Величина није битна ако партнер зна шта ради. Док сам била млађа експериментисала сам, имала интимне односе на разним местима, али сам најопуштенија у спаваћој соби. Свакако, видим да се људи и даље згрожавају када неко отворено прича о се*су, али ја мислим да је то важна тема за све нас као друштво. Родитељи треба да причају са децом о се*су да касније не би долазило до неких ствари које су далеко теже за подношење - изјавила је Гоца Тржан тада.

(Хајп)