Извор:Фото: Профимедиа

Нолетова колегиница живи бајку - слика јој променила живот

Извор: Нпортал

14.10.2024.

09:31

Невероватна љубавна прича славне Шпанске тенисерке растопила би и најтврђа срца

Гарбиње Мугуруза, 31-годишња бивша тенисерка и двострука Грен селм шампионка, поред прелепог изгледа, може се похвалити и завидном каријером. Наиме, она је једина играчица која је победила обе сестре Вилијамс, Серену и Венус, у финалу гренд слем турнира, а до првог места на ранг листи је дошла у периоду када је Рафаел Надал био „број 1” на АТП листи, чиме је Шпанија постала прва земља након САД 2003. године из које су тенисери држали истовремено прво место у мушкој и женској конкуренцији. Већ са три године је почела да игра тенис, а недавно се пензионисала.

Међутим њен љубавни живот сада је занимљивији јавности од њене каријере. Она се удала 5. октобра за свог изабраника Артура Борџеса на интимној церемонији у Марбељи, изговорила је судбинско "да" после нешто више од три године везе, а упознавање лепе тенисерке са својим изабраником је свакако једна од најромантичнијих прича у светском спорту.

Пар се упознао током УС Опена 2021. године, али не у окружењу Националног тениског центра, већ у мирној атмосфери њујоршког Централ парка. Гарбиње Мугуруза је желела да на кратко предахне од узавреле атмосфере на турниру и да удахне мало свежег ваздуха, ни не слутивши да ће у краткој шетњи упознати љубав свог живота.

"Мој хотел је био близу Централ парка и било ми је досадно, па ми је пало на памет да одем у шетњу. Изашла сам и налетела на њега на улици. Одједном се окренуо и рекао ми: 'Срећно на УС Опену'. Остала сам да мислим: 'Вау, колико је згодан", испричала је бивша тенисерка 2023. за "Тхе Сун".

Артур је потом лепу бринету замолио да се фотографишу заједно, а иако је после тога свако отишао својим путем, наставили су да се редовно састају у парку.

Шпанска тенисерка је случајан сусрет са згодним бизнисменом описала као сцену из романтичног филма.

"То је било потпуно филмски. Знала сам да ћу се удати за њега и пре него што ме је питао. Када смо се упознали, то је била љубав на први поглед и врло брзо смо схватили да смо идеалан пар", рекла је она за шпански лист "Хола!".