Извор:Фото: Профимедиа

НАЈЛЕПША НА ЕКРАНУ: Бред открио ко је његова омиљена глумица

Извор: Нпортал

14.10.2024.

14:20

СЛАВНИ глумац верује да највеће звезде нису увек особе које би се назвале "секс-симболима".

Једна од највећих звезда филмске индустрије, Бред Пит, тврди да "највећи глумци" нису увек "оно што бисмо назвали лепим секс-симболима". Упркос томе што је играо уз легендарне глумце попут Леонарда Дикаприја, Анђелине Џоли и Џулије Робертс, Пит сматра да изглед представља само "први утсак" и није важан када се процењује таленат.

BloombergAdria.com

 

У интервјуу за "Tiger Beat" из 1996. године, Пит је открио да постоји "врло мало мушкараца" које поштује као своје омиљене глумце у индустрији.

"Ценим старије филмове јер приказују мушкарца који се бори за своје принципе. Као Роберт Редфорд. Он је врста мушкарца којој су тежили други мушкарци, а жене су хтеле да сви мушкарци буду такви", истакао је, преноси Unilad.

Упркос томе што се чини да изглед игра велику улогу у славним круговима, Пит верује да највеће звезде нису увек особе које би се назвале "секс-симболима".

BloombergAdria.com

 

- Када видите особу, да ли се фокусирате само на њен изглед? То је само први утисак. Када вам неко не западне за око одмах, али касније разговарате с њом, постане најлепша особа на свету - објаснио је.

Глумац наглашава да лепота није увек повезана с класичним стандардима, истичући своју омиљену глумицу: "Рећи ћу вам ко је моја омиљена глумица: Дајана Вист. И не бисте је назвали секс-симболом. Међутим, Дајана Вист је, за мене, најлепша жена на екрану".

BloombergAdria.com

 

Најзапаженије улоге ове 75-годишњакиње укључују оне у филмовима Едвард Маказоруки и Futlus. Након студија позоришта на Универзитету Мериленд, Вист је дебитовала на Бродвеју 1971. у представи "Solitaire/Double Solitaire" Роберта Андерсона. Наставила је да ствара невероватно успешну каријеру на позоришним даскама, пре него што је успела и у филму - освојивши два Оскара за филмове Вудија Алена "Hannah and Her Sisters" и "Bullets Over Broadway". Дајана је такође глумила у вампирском филму из 80-их "The Lost Boys".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: