Извор:Фото: X принтскрин/@TrninfoB, Инстаграм принтскрин/najportal

Сестра претучене фолкерке у сузама: "Опет је у болници"

Извор: Нпортал

14.10.2024.

15:10

"МОЛИМ вас, не делите снимак јер боли, посебно нас који живимо далеко од ње."

Јавност је остала шокирана вешћу о тешком физичком нападу на босанскохерцеговачку певачицу Алдину Бајић. Алдину је, наиме, претукао супруг, музичар Адис Цигура, а снимак бруталног напада изазвао је вал осуда у јавности.

Инцидент се догодио у њиховом заједничком дому, у дневном боравку. Снимак који кружи друштвеним мрежама приказује тренутак у којем Алдина седи на каучу, док њен супруг клечи поред ње.

BloombergAdria.com

У једном моменту, након што му је предала мобилни телефон, Адис почиње да је удара шакама по глави. Обара је на под, а затим наставља да је удара ногама по глави. У стравичном призору, види се како је хвата за косу и вуче је по поду. Овај брутални напад изазвао је огромну забринутост и реакције како у јавности, тако и међу институцијама.

Певачица Алдина Бајић се налази на јаким седативима због озбиљног физичког и емотивног стања. Тренутно је под надзором лекара, а њено здравствено стање се помно прати, пише "Нај-портал.цом".

Алдинина сестра, која живи у Сједињеним Америчким Државама, кроз плач је замолила да се снимак на којем Цигура туче њену сестру не дели. Каже да се, после свега, Алдина не осећа добро, те да је опет завршила у болници.

– Молим вас, не делите снимак јер боли, посебно нас који живимо далеко од ње – поручила је она.