Извор:Фото: Тикток принтскрин/andy_cooks, К. Михајловић

Кувар правио пљескавицу и ајвар -Балканци бесни због рецепта

Извор: Нпортал

14.10.2024.

17:27

Познати кувар Енди Хеарнден са Новог Зеланда, који се на друштвеним мрежама потписује као Andy cooks (Енди кува), недавно је издао свој кувар, а сада је објавио рецепт за пљескавицу и изазвао бројне реакције људи с Балкана.

Поред пљескавице, људима је највише засметала верзија ајвара коју је направио овај познати кувар.

Припремио га је тако што је претходно испечене и ољуштене паприке и патлиџан ставио у блендер заједно са сирћетом и уљем. На снимку одушевљено једе бургер с тако припремљеним ајваром. Али, убрзо су у коментарима уследиле критике људи са Балкана.

"Прави ајвар не изгледа као паштета", "Не могу да верујем да си припремио ајвар у блендеру", "Ово је увреда за људе с Балкана", "Ово је тако погрешно на много начина", само су неке од критика.

Упркос томе што су га многи критиковали, било је и оних људи који су похвалили његов труд и навели да нема ништа спорно у томе што је припремио ајвар на јединствен начин.

Енди је веома популаран на друштвеним мрежама а само га на Тиктоку прати 5.7милиона људи.

Иначе, у последње време многи тиктокери снимају видее у којима праве балкански доручак који обилује хлебом, сиром, сухомеснатим производима и поврћем. Странцима није јасно како људи с Балкана могу да доручкују тако обилан оброк.

(Најжена)