Извор:Фото: Д. Цакић

СПРЕМАН ДА СЕ ОБНАЖИ: Принц - "Снимио бих филм за одрасле!"

Извор: Нпортал

15.10.2024.

10:11

АТРАКТИВНИ млади певач изненадио признањем.

Певач Стефан Здравковић, познатији као Принц од Врање, појавио се на промоцији нових песама код своје колегинице Зејне. Принц од Врање је том приликом рекао да се ове године пријављује на "Песму за Евровизију", али да још није сигуран са којом нумером ће се такмичити.

BloombergAdria.com

 

- Нисам још увек нашао песму за такмичење, радимо паралелно на две песме. Једна је готова, на другој још радимо, имамо око две, три недеље да све завршимо. Мало ме је ова болест успорила, али смо од сутра поново у студију и настављамо. Верујем да за недељу дана имамо две нумере између којих ћемо бирати и са којом ћемо се пријавити - рекао је Стефан, па додао:

- Бићу скроз го на сцени ове године.

Принц од Врање је за медије открио да би, поред певања, волео да се опроба и као глумац, а не би му био пролем да то буде и филм за одрасле.

- Волео бих да снимим и дуг и кратак филм. А што се тиче филмова за одрасле, ако је осамнаест плус, небитно је да ли је кратак или дуг - изјавио је он.

BloombergAdria.com

 

Здравковић је недавно раскинуо дугу везу, а како је сада рекао, волео би да нађе девојку која ће га смирити.

- Немам нову девојку, слободан сам и нека тако буде још неко време. Јако бих волео да нађем цуру са којом ћу се смирити, мислим да би ме усрећило да то имам - рекао је Стефан.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: