Извор:Фото: АТА имагес/Л. Л.

Лепи Мића постао ДЕДА! Његова ћерка одабрала ИМЕ за бебу

Извор: Нпортал

15.10.2024.

12:23

ЛЕПИ Мића неретко помиње ћерку Сару која је његов понос и дика.

Певач и дугогодишњи ријалити учесник, Лепи Мића постао је деда. Његова ћерка Сара се породила и на свет донела девојчицу.

Мићина ћерка и њен партнер дали су наследници име Ирис, а беба је рођена са 3.400 грама и 54 цм дугачка.

Иначе, Лепи Мића има ћерку јединицу која се никада не експонира у јавности. Сара Пржуљ је веома успешна, завршила је докторске студије и ради у престижној компанији.

BloombergAdria.com

Мића неретко помиње ћерку Сару која је његов понос и дика.

- Ја сам своју мисију завршио. Друга је ствар да имам 30 година... Ја сам своје дете одшколовао, она живи од своје школе. Она је магистар, доктор инжењер, има свој хлеб. Не морам да се борим да заврши средњу, основну школу, ја проблем немам. Чекам само године да добијем пензију. Отворићу нешто кад будем у пензији, немам проблем. То је разлика између мене и осталих. Имао сам проблем 90-тих година, а они тад нису били ни рођени. Ја сам сачувао све, одгојио дете, одгајио, одшколовао, сачувао брак, зато кажем да сам тата. Имам мир, немам проблем да размишљам шта има Снежана шта да једе. Имам проблем да ли је Сара у хотелу А или у хотелу Б категорије. Али имао сам проблем да је ишколујем, да не примети немаштину, да изађе из те приче неоптерећена. И кад има и кад нема, она то није знала, она је за себе имала и није приметила никакав проблем - говорио је Мића једном приликом у ријалитију.