Извор:Фото: ATA images/Инстаграм принтскрин/zola_je_

"ДА ЛИ СНОСИШ ОДГОВОРНОСТ": Зола се обратио Марији

Извор: Нпортал

15.10.2024.

13:29

ЛАЗАР Чолић Зола, бивши дечко Миљане Кулић огласио се поводом свих дешавања и Марије Кулић која је на његов рачун изнела низ оптужби.

Зола је стигао из Швајцарске, а наводно би ових дана могао да уђе у ријалити "Задруга Елита 8". О тим спекулацијама се није оглашавао. Миљанина мајка Марија је пре неколико дана рекла да је против Чолића поднела тужбу због искоришћавања болесне особе и да ће тражити забрану приласка Миљани. Она је тада навела да је Чолић имао шест година да се промени, али да то није учинио, да користи недозвољене супстанце, пије аклохол и лекове за смирење...

Зола се тим поводом огласио на Инстаграм профилу: 

- Старатељ по потреби, да ли сносиш одговорност и за покушај убиства штиклом? Да ли би се ти као старатељ на суду појавила? - написао је Зола и додао:

BloombergAdria.com

 

- Поводом пријаве госпође желим да се огласим. Док су ти новчићи у руци онда ти одговара да будеш старатељ, да подносиш кривичне пријаве, да вређаш туђе породице и покушаваш да пребациш на мене кривицу - навео је Лазар Чолић Зола.

Подсећања ради, Миљана Кулић је недавно је абортирала Золино дете. Иако је у први мах била пресрећна што ће добити Чолићево дете, стање се врло брзо променило. Миљана је схватила да он не жели то дете, те се дуго премишљала да ли ће прекинути трудноћу или не.