СВИЊЕТИНА СЕ ТОПИ У УСТИМА: Невероватан трик са сочно месо
15.10.2024.
14:43
СВИЊСКО месо је број један које се употребљава у исхрани.
Може се спремати на безброј начина. Да не би било тврдо, потребно је да искористите један кухињски трик. Реч је у брашну и киселој води.
Тако ће месо бити сочно и укусно. Исеците комаде свињског стомака, па их уваљајте у брашно и киселу воду. После потапања у воду почните да пржите.
Потом можете исецкати лук, бабуру, руколу и першун и направити га у сосу од поврћа. Салату можете направити од бабуре, лука и сока од лимуна.
Цео рецепт можете видети у снимку испод: https://youtu.be/OfZarrHLq7I?si=K0ug7VGLoVmQ3a0_
(Трпеза)