Извор:Фото: Тикток принтскрин/gaylajofficial

КОСА У ГЕПЕКУ: Полиција дошла до осумњичене - чуо се врисак

Извор: Нпортал

15.10.2024.

15:49

СНИМАК полицијске патроле која је дошла због забринутих грађана, а који су затекли нечувен призор, насмејао је многе.

У савременом свету у коме живимо сведоци смо бројних бизарних ствари, тако да се многи грађани с разлогом запитају ко то живи у кући или стану до њих. Много је лажних дојава полицији, међутим, с друге стране, поједине су помогле да се расветле бројни злочини.

Управо тако је комшилук једног предграђа у Америци био крајње узнемирен призором који је затекао насред улице.

Наиме, испред једне куће био је паркиран аутомобил и ништа не би било необично да из његовог гепека нису вирили дуги праменови црне косе. Ситуација је била крајње забрињавајућа по мештане, који су брже-боље обавестили полицију о потенцијалним сумњама да се у пртљажнику аутомобила можда налази тело жене.

Патролна јединица од чак три полицајца убрзо се створила испред куће у којој је, како се испоставило, живела једна жена. Пошто су видели језив призор у аутомобилу, али очигледно и истражили ко живи у кући, покуцали су на врата не би ли разјаснили о чему се ради. 

BloombergAdria.com

 

Жена је полицији отворила врата крајње збуњена, а разговор је текао овако:

- Извините годпођо, ово је најлуђа ствар коју сам икада чуо. Да ли сте ви можда фризерка? Изгледа да су ваше комшије прилично забринуте. Наиме, пријавили су да нечија коса виси из вашег гепека - обратио јој се један од полицајаца у покушају да сазна шта се заправо дешава.  

- О, Исусе, то је моја перика - одговорила је ова жена и вриснула од шока.  

- Морате да дођете да видите како то изгледа - позвао ју је полицајац сада већ уз смех, док се његов колега удаљио да не би гласно почео да се смеје.

Све је одмах постало јасно, а када је жена дошла до аутомобила и уверила се колико је призор заиста изгледао бизарно, и она сама се заценила од смеха. 

Видео је постао сензација на друштвеним мрежама и изазвао салве смеха. Погледало га је преко шест милиона људи, а лајковало близу 300.000. 

- Ово је мој омиљени видео на интернету. Полицајци су били тако слатки и чињеница да јој нису претили, али су је мирно питали. И да, полицајац који је отишао јер није могао да се суздржи да не прасне у смех је најсмешнији део овог видеа.

- Надам се да ће овај видео остати на интернету деценијама.

- Коначно видео где полицајци нису аутоматски донели погрешан закључак и заправо су пронашли хумор у целој ситуацији.

- Ови полицајци дефинитивно имају добар смисао за хумор, али им је и лакнуло пошто нису затекли тело у гепеку - гласиле су само неке од реакција. 

(Срећна Република)