Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

"Желим да постанем отац, то ми је неостварена жеља"

Извор: Нпортал

15.10.2024.

17:03

LUKA JE široj narodnoj masi postao poznat kroz seriju "Igre sudbine"

Лука Рацо већ годинама је један од најпопуларнијих глумаца са наше јавне сцене, али и миљеник припадница нежнијег пола. 

BloombergAdria.com

 

Глумац је за медије открио са каквим се све проблемима суочавао у току каријере.

- Радио сам са великим глумачким именима, и част ми је што сам имао такав пут. Тешко је издвојити некога посебно јер су многи глумци с којима сам радио били изузетни и од сваког сам нешто научио. Било је много корисних савета, од техника глуме до неких животних лекција. Кључ успеха серије „Игра судбине" лежи управо у енергији и труду целе екипе. Људи су се повезали с ликовима и причом - навео је Лука, који упркос пословним обавезама налази времена за опуштање. 

- Важно је наћи баланс. Без тренутака за одмор тешко је бити продуктиван и дати све од себе на послу. Трудим се да увек пронађем времена за породицу, пријатеље и себе - истакао је глумац, који се потом дотакао највеће неостварене жеље.

- Једна од највећих жеља ми је да се остварим као родитељ. Што се професионалног плана тиче, засад сам задовољан где се налазим, али увек има простора за нове изазове и пројекте. Гледам да све иде својим током и радујем се будућим приликама. Породица ме подржава и разуме природу мог посла и без те подршке било би много теже - закључио је млади глумац.
 

Ало