Извор:Фото: АТА имагес

"Била је то моја СМРТ, ужасна деградација мене као жене"

Извор: Нпортал

15.10.2024.

21:56

ВОДИТЕЉКА Сузана Манчић открила је колико јој се пута искреност, када је у питању приватни живот, обила о главу.

Сузана Манчић важи за једну од најлепших жена на овим просторима, иако одлично зарађује, мало ко зна да је чувена "лото девојка" и пензионерка, а она је сада, за београдске медије, на ову тему проговорила.

- Добијам минималац, али поштено зарађен. Ми смо жене чудо. Док нисам почела да радим пуном паром, прво, било ми је потребно једно време да се одмарам. Да не радим ништа, да лежим и да гледам своје омиљене серије на ТВ у боји. А онда сам схватила да ме то доводи у једно стање летаргије и да није добро за мене, ни физички, ни психички. Онда сам се окренула мојој малој оази Великој Моштаници. Али мој живот сам по себи је веома динамичан, јер мој брак је у Атини, ја сам овде, стално се путује и негде идем. Мени у ствари никад није досадно. Стигла сам, рецимо, прошлог лета да почитам неке књиге које нисам стигла до сада. Само досадном човеку може да буде досадно.

С обзиром на то да је увек отворено говорила о свему, било да је о приватном или о пословном животу реч, Манчићева је открила колико јој се то пута обило о главу и када јој је било најтеже.

BloombergAdria.com

 

- Када сам била приватно отворена, свако је могао да ме повреди како је хтео, и то је била једна ужасна деградација и мене као жене, и моја професионална деградација. У једну руку, то је била једна мала смрт коју сам, доживела и срећом - преживела. Тада сам била приватно веома повређена, и на стубу срама. Што се тиче професионалног живота било ми је најтеже ако закасним на авион. Дешавало се да побркам летове, у оно време велике Југославије, када је било пуно посла. Дешавало ми се да направим грешку просто, у распореду. Да се враћам из Њујорка, дођем на ГФК аеродром и видим Јатов шалтер празан. Питам: “Па кад иде авион?”, а службеница ми одговара:“Госпођо, то је било јучер.”И онда мораш да платиш преноћиште, мораш да платиш поново авионску карту, а онда мораш још неке друге обавезе да сустигнеш. Требало је да летим директно за Дизелдорф и то ми је била највећа авантура и највећи ударац по џепу у мојој каријери, али и највећи блам - говори Сузана за медије.