Извор:ФОТО: Принтскрин x Trninfo.ba / Инстаграм aldinabajic.love

"Кад ме је ударио ногом у главу, ту је био мој крај"

Извор: Нпортал

15.10.2024.

22:21

ПЕВАЧИЦУ Алдину Бајић мучки је претукао још увек законити супруг Адис Цигура пре две недеље.

Да ситуација буде гора, снимак на ком се види како је он туче шири се друштвеним мрежама, те не постоји особа која је остала имуна на овакав зверски напад.

У првој исповести Алдина описује тренутке те кобне ноћи. Испричала је како је пре Цигуре имала момака, који су били "опасни’ мафијаши", но ниједан јој никад није упутио ружну реч а камоли је повредио.

- Ја сам имала момака који су били опасни мафијаши и, никада, ама баш никада ни један ми није ружну реч рекао, а не да је дигао руку на мене. А, то је све због тога што сам коректна и поштена. Све док сам са неким ја га волим и волећу га и никада га преварила не бих. Али, онога тренутка када почнеш да тражиш превише од мене, када схватим да нема више приватног живота, осим пословног, онда почиње да се све то љуља. Нека ме пљуне свако у лице ако нађе нешто или неку грешку у мом телефону.

BloombergAdria.com

 

- Једина моја грешка су пси и маце, али ја то волим, ја их волим и они су моја терапија. Не могу ја да доведем људе на наступима, ако их нема. Не могу ја да нацртам паре онолико колико неком треба, то је једноставно немогуће. Увек је гледао неки ниво, те мораш ово те мораш оно. Не морам ја ништа. Живела сам са пет марака са мојом мамом и петоро браће и сестара, навикла сам тако и то је мој живот.

- Мене неће и не може да промени ни 5.000 нити 50.000. Ја сам са мојом мамом од десете године чистила куће, станове, бринула о старијим људима. Не може ме променити слава ни наступи, ни концерти. Слава и наступи све ће то једном проћи, треба остати приземан и човек.

BloombergAdria.com

 

А онда описује стравичне детаље:

– Када ме ударио ногом у главу, е ту је био мој крај. Ја тај снимак не могу и не смем да погледам. Срамота ме је, страшна ме је срамота од свега тога што се десило. Једноставно, ја се стидим тога, не могу сама себе у огледало да погледам. Ја се стидим тога, а због чега ни сама не знам?

(Атвбл.рс)