Извор:Фото: М. В.

МНОГИ НЕ ЗНАЈУ: Ево коју школу је завршио Душан Влаховић

Извор: Нпортал

16.10.2024.

09:58

МАЛО ко зна шта је по струци један од наших најбољих фудбалера.

Душан Влаховић често је истицао да му је породица највећа подршка и да је мајка заслужна за то што је истрајао током школовања.

- Богу хвала, око мене су увек били људи који ми нису дали да умислим да сам битан. Родитељи су ме учили да, шта год да се деси, нема спуштања главе, али ни шепурења. Чим помислиш да си богом дан зна се шта следује, а пад је увек болан. Не бих волео да то доживим. Моје искуство говори да се напоран рад исплати. Све остало је до човека, односно до онога што је понео из куће - рекао је својевремено Влаховић.

BloombergAdria.com

 

- Мајка је била јасна: "Прво школа, па фудбал". Отац је имао више разумевања, али је декларативно био уз мајку, да не буде да она прича једно, он друго. Ипак, знао сам да ће ми увек прогледати кроз прсте- испричао је фудбалер.

- Моја мама, која је медицински радник, посаветовала ме је да упишем медицинску. Мада, заиста је било уживање ићи у школу коју углавном похађају девојке - открио је фудбалер, који је касније због обавеза ишао на ванредну наставу и добио диплому.

BloombergAdria.com

 

- За учење никад није касно. Користим сваку прилику да стекнем нова знања, нешто прочитам или погледам - закључио је он тада за "Hello".

БОНУС ВИДЕО: