Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

СЛАЂА ДЕЛИБАШИЋ "Имам 3 куће, а живим као подстанар за 600€"

Извор: Нпортал

16.10.2024.

14:29

СЛАЂА Делибашић је након развода одлучила да промени свој живот из корена.

Слађа Делибашић је након развода одлучила да промени свој живот из корена и да једну кућу препише на своју прву ћерку Силвију, а другу кућу на своју другу ћерку Маринелу, а од треће куће, која је највећа, направила је вртић

Певачица Слађа Делибашић деведесетих је харала јавном сценом са бившим супругом Ђолетом Ђоганијем, са којим је била део групе "Ђогани". Међутим, након развода Слађа се потпуно посветила породици и приватном бизнису.

BloombergAdria.com

Слађа из брака са денсером Ђолетом Ђоганијем има две ћерке. Силвија је снимила неколико песама, а након порођаја одлучила је да се повуче из јавности. Иначе, она је завршила школу за васпитача и ради у вртићу своје мајке.

Друга ћерка се зове Маринела и такође је хтела да крене естрадним путем. Пре неколико година учествовала је у „Икс Фактору“, а одмах након тога се повукла у медијску илегалу. Дипломирала је пре две године на Факултету за физичку културу и менаџемент у спорту, а онда нашла посао у овој области.

BloombergAdria.com

Слађа Делибашић је након развода одлучила да промени свој живот из корена и да једну кућу препише на своју прву ћерку Силвију, а другу кућу на своју другу ћерку Маринелу, а од треће куће, која је највећа, направила је вртић.

Певачица отишла у подстанаре

- И даље сам подстанар, не живим овде, у овој згради је једна ћерка, а у другој је друга. Сукоб је генерација и онда ми је боље да имам свој мир. Сада плаћам стан 600 евра месечно, цене су много скочиле.

(Курир)