Извор:Фото: Н. Параушић, Инстаграм/emakezman

НОГЕ ОД МИЛИОН$: Кежманова бивша објавила провокативне фотке

Извор: Нпортал

16.10.2024.

14:55

У БРАКУ су добили троје деце, а када су схватили да не могу више да нађу заједнички језик решили су да наставе живот одвојено. Папире за равод потписали су 2015. године.

Емилија Кежман, бивша супруга некадашњег фудбалера Матеја Кежмана, привлачи велику пажњу јавности, а на друштвеним мрежама је веома активна.

Емилија неретко објављује провокативне фотографије, а последња је била у том духу.

BloombergAdria.com

Она је позирала на кревету у спаваћој соби, на себи је имала широку мајицу и кожне црне чизме па је тако показала извајане ноге.

Емилија је добила прегршт комплимената на рачун изгледа, а највише их је било због њених дугих ногу које су биле у првом плану.

Били у браку 11 година

Некадашњи фудбалер Матеја Кежман ужива у браку са својом трећом супругом Таром Шумоњом.

Матеја је срећу пронашао крај Таре, а његова велика љубав била је прва супруга Емилија, са којом је спортиста провео 11 година у браку.

BloombergAdria.com

Њихова романса почела је када је Матеја био на почетку своје играчке каријере и носио дрес Радничког из Пирота, а док је Емилија била средњошколка.

У браку су добили троје деце, а када су схватили да не могу више да нађу заједнички језик решили су да наставе живот одвојено. Папире за равод потписали су 2015. године.

(Блиц)