Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм andjelkap

АНЂЕЛКУ ИЗНЕНАДИО МУЖ: "Ово је посебно за мене"

Извор: Нпортал

16.10.2024.

15:59

МАДА ЈЕ дуго била на мети јавности због свог избора партера она о њему данас говори све најлепше..

Анђелка приватни живот крије од очију јавности, а како каже, пре пет година није могла ни да наслути где ће данас бити, али да је све изашло на добро.

BloombergAdria.com

 

- Лепо ми је у мом животу, у мојој свакодневици. Дивно је кад схватиш да, без обзира на то где си скренуо, имаш право да укључиш сва четири жмигавца, да убациш у рикверец, да кренеш да излазиш из те уличице… Има возача који ће ти трубити, јер су нервозни, има и оних којима није тешко да сачекају, а у суштини, све је до тебе. Ако ти у ‘тај ауто’ седнеш отворен и решен да видиш лепшу страну свега, онда те неће много потрести остали возачи. Кад си ти напет, онда те поремети чак и обично одсуство љубазности. Све креће од нас.

Овако говори о наследнику

- Ништа што сам урадила не доживљавам као неки невероватан подвиг. Упознала сам много храбрих особа. Мој син који се, наравно, још увек бави одељењским и школским темама, дође из школе с причом „морамо да направимо петицију, морамо да се изборимо за ово, време је да се каже оно” - рекла је она.

- По инерцији, јер сам тако васпитана, кажем му – немој да будеш дрвени адвокат, не мораш баш ти да се буниш. Чујем себе како понављам речи моје и вероватно свих мајки моје генерације. Неретко се зауставим, размислим и кажем му: ‘У ствари, причајте, па ако ви као екипа верујете да треба нешто да урадите, терајте то’. Не мислим да сам храбра, већ да сам се спојила са собом.

BloombergAdria.com

 

Анђелка је открила шта је недавно добила од мужа.

- Волим изненађења. Од мужа сам недавно, неким другим поводом, добила поклон који ме је одушевио, а он се питао да ли ће ми се свидети. Пошто вози мотор, хтео је да ја имам своју кацигу, али не обичну, већ ју је цртајући и пишући по њој максимално персонализовао. Јакша ми увек нешто нацрта или напише, што је само по себи посебно, али и пријатељи умеју да погоде - казала је она.