Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Renome Official

БАТИНЕ И СИЛОВАЊА: Фолкерка усвојила учесницу "Фарме"

Извор: Нпортал

16.10.2024.

16:38

УЧЕСНИЦА ријалитија "Фарма 8" Александра Бабејић потресла је све када је испричала кроз какве све ужасне ствари је прошла у животу. Она је пред камерама открила да ју је мајка тукла, али и да ју напаствовао старији човек, који је био пријатељ њене мајке.

Током исповести, која леди крв у жилама, она је поменула да јој је уточиште пружила певачица из Босне Гага Филиповић, која ју је усвојила. 

- Имала сам те црне мисли које су биле стравичне, било је помишљања на свашта јер сам мислила да нисам требала да живим такав живот, али никада нисам имала снаге да одузмем себи живот. Рекла сам Гаги која ме је усвојила да није било ње ја бих већ била са својим оцем под црном земљом. Мени је најжалије што је Гага због мене изгубила циклус јер сматрам да сам је пресекла својим животом. Драго ми је што је она мене одабрала и што сам уз њу постала много боља девојка и поред тога што је она имала рођеног сина, мене је прихватила као рођену ћерку - рекла је Александра о својој усвојитељки.

BloombergAdria.com

Гага Филиповић није толико позната у јавности. Судећи према њеним објавама на Фејсбуку углавном ради приватна весеља. На Инстаграму није активна, те су на њеном профилу фотографије још од 2016. године.

Оно што се може од њених података наћи на интернету је то да јој је право име Драгица, да је рођена 1970. године у Бијељини. Завршила је основну школу у Угљевику као и ССЦ Рударско техничку на површинском копу, смер Рударско-геолоски.

Певање је одувек волела, прве кораке у музици је направила као дете, још када је имала шест година. Прво је певала у хору где је била солиста, а почетком деведесетих професионално је закорачила на естраду. Снимила је албум "Запали ме" и ЦД са старим народним песмама, а према доступним подацима може се видети да има и синглове "Један кроз један" и "Луче.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Александра је шокирала све причом о свом животу.

- Моја мајка је од раних ногу била јако зла жена и константно је била нервозна. Она је мене тукла за сваку ситницу поготово када ми је отац преминуо. Сећам се једног тренутка када сам имала велику температуру и горела сам од врућине, она је довела љубавника који је иначе њен рођак, те су на моје очи водили љубав. Терала ме је да константно спремам ручак и да радим по кући и када би се вратила од куће ако није све спремљено и скувано добијала би крвничке батине по леђима са прутом. Ја сам се више пута обраћала школском педагогу али кад год би они позвали моју мајку у школу ја сам се плашила да ћу после тога добити батине, па сам сваки пут отказивала тај сусрет. Такође моја бака је увек говорила да сам копиле и једном приликом кад сам се вратила са војног рока насрнула је на мене ножем. Закључала је врата јер сам рекла да не смем да спавам у кући након смрти мајке и након тога је држала нож на столу, сваки пут кад сам покушала да кренем на врата она ми је претила ножем пред главу. Деда је био у тој кући али није смео да се меша и ништа није знао у томе јер смо нас две биле у посебној просторији - истакла је Александра и додала:

BloombergAdria.com

Причала је о томе како је успела да се ослободи човека који ју је напаствовао.

- Толико тога држим у себи, уништио ми је целу младост, не знам како бих сада реаговала када бих га видела. Волела бих да га видим на доживотној робији јер је све то трајало док нисам отишла у Босну и променила број телефона. Недељно по више пута ме је малтретирао и то је трајало скоро две године -открила је Александра.

(Курир)