Извор:Фото: АТА имагес/М. Маричић

Ђуро раскинуо с 28лета млађом,пре ње се развео због прељубе

Извор: Нпортал

16.10.2024.

18:20

"САД сам соло."

Глумац Бранко Бабовић, познатији као Ђуро Палица, раскинуо је са 28 година млађом партнерком. Он је ушао у везу с њом након развода, али је сада и томе дошао крај.

- Немам времена за емоције, за жену, просто немам времена. За сада је тако, али нема везе. Сад сам соло - поручио је Бабовић у емисији "Старс специјал".

Током разговора Бранко је испричао и како му је било док је снимао сцене са чувеном Касандром, која је недавно боравила у Србији.

BloombergAdria.com

- То лепрша, она је као девојчица, као лоптица скочица, као онај чупавац из кутије. Са свима комуницира, лети. Мислим да је тај венецуелански темперамент веома близак нама. Имамо неке сличности. Снимали смо занимљиве сцене, чак сам ја био поред ње у јуначким гаћама, ја то зовем пиџама, оне дуге гаће, њој је то било симпатично. Гледао сам "Касандру", то се породично гледало - испричао је Ђуро Палица.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Бранко је отворено признао у јавности да је његов брак пукао због преваре.

- Развео сам се због друге жене. Ту сам ја мало заглибио, правио сам грешке. Неверство је био разлог развода, моја деца су тешко поднела то - рекао је за Хајп па проговорио о млађој партнерки.

- Моја девојка је млађа од мене 28 година, али забрљао сам и ту у задње време, тако да је боље да о томе не причам - рекао је, али није желео да открива детаље њиховог односа.