Извор:Фото: Фејсбук принтскрин/Carla Bruni, Профимедиа

КОЛЕГИНИЦА ЈОЈ "УКРАЛА" ЛИЦЕ: Модел родила дете сину бившег

Извор: Нпортал

16.10.2024.

22:42

"Victoria's Secret" повратничка ревија и даље је главна тема јавности. Са једне стране су они који су одушевљени новим, далеко инклузивнијим концептом бренда, док су на другој они који нису претерано одушевљени "манекенкама у пиџамама" и "woke" културом.

Ипак, и једну и другу страну одушевио је повратак култног супермодела која је прошетала пистом заједно са далеко млађим колегиницама и показала како се то ради. Реч је о Карли Бруни која се дуго није могла видети у јавности, а која се сада вратила на велика врата, лепша него икад. 

Бруни је било готово немогуће видети на неким већим догађајима након ужасних критика на рачун изгледа и оптужби да претерује са филерима.

Међутим, чини се да је легендарна манекенка схватила озбиљно негативне коментаре, те "укочила" са ботоксом и пластичним интервенцијама, а људи су сада сагласни у истом - не могу да је се нагледају, у најпозитивнијем смислу. 

Ова 56-годишња лепотица је на писту изашла у изазовном чипканом комплету и корстеру који је мало тога оставио машти, а касније се шалила да је "добро што њен муж није ту, јер би доживео срчани удар".

И заиста, Бруни је изгледала нестварно добро, и потврдила ону стару - једном супермодел, увек супермодел. 

Иако Бруни није више толико честа на великим догађајима, више је него активна на Инстаграму, где подједнако дели и старе објаве... 

... али и нове.

Ипак, њено повлачење са јавне сцене не чуди ако се узме у обзир шта је све проживела у прошлости, нарочито последњих пар година. 

Од борбе са канцером за шта многи нису знали, па све до недавних оптужби за корупцију, након што се појавила информација да је извршила притисак на сведока који је оптужио бившег француског председника Николаса Саркозија да је примао незаконито финансирање кампање из Либије. 

Бивша манекенка је пуштена уз кауцију и не може контактирати било кога умешаног у случај осим свог супруга. Оптужбе укључују манипулисање сведока и покушај преваре у вези са нелегалним средствима током кампање за председничке изборе 2007. године.

BloombergAdria.com

 

Када је реч о Карли, и она се изјашњава као невина, те остаје да се види исход суђења. Нажалост, ово је само један од многобројних скандала у које је некада најпознатији супермодел била умешана.

Тако је Карла једном приликом открила детаљ своје прошлости и у интервјуу за Vanity Fair 2008. године, и испричала да ју је мајка добила као плод ванбрачне афере.

Она је 1996, када је имала готово 29 година сазнала да њен отац није њен прави тата. Алберто који је са њеном мајком био у браку од 1959. па до своје смрти, на самртној постељи је ћерки открио истину.

Карли је тада открио да је она плод љубави њене мајке и бразилског магната Мариција Ремерта. Марицио је у то време имао 19 година, и свирао гитару, а Мариса, њена мајка имала је 36.

Нажалост, и сама Карла је касније урадила сличну ствар свом дечку.

Родила дете сину бившег дечка

Она се у прошлости нашла у центру скандала због тога што је након везе са Жан-Полом Етовеном, који је био угледни новинар, упловила у однос са његовим сином са којим је остала девет година. И не само то, већ му је родила и дете.

Због свега што се десило и што је преживела, Карла годинама ишла на терапије, а 2008. је њен биолошки отац Ремет прекинуо 40 година тишине и потврдио очинство. Он живи у Сао Паулу те је с ћерком данас у редовном контакту.

Такође се сматра да је Карлино претеривање са филерима последица свега што је преживела, те да је то неки начин да се "помири" са траумом.

Колегиница јој "украла" лице?

Иначе, интересантно је да је на ревији "Victoria's Secret" била и Бела Хадид коју су пре неколико година прогласили за жену са најлепшим лицем. Иронија је у томе што су младу манекенку оптужили да је практично "украла" лице Карли Бруни, односно да се оперисала како би изгледала што више као легендарни супермодел. 

Сличност две лепотице је невероватна, а њих две су се, судећи по фотографијама, дружиле и на ревији.

(Mondo)