Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Hit Records/Инстаграм/andrijana_budimir_official

"ЧУВАЋУ ТЕ У СНУ": Тошетова порука девојци

Извор: Нпортал

17.10.2024.

08:56

ЈУЧЕ је настало пуних седамнаест година од смрти македонског певача Тошета Проеског. Погинуо је у саобраћајној несрећи на аутопуту код Нове Градишке у Хрватској.

Тоше је важио за младића племенитог срца, многе колеге су га обожавале. Сву емоцију коју је имао преточио је у песме које се и дан данас слушају. Многи не могу да прежале велики губитак за музичку сцену и то да анђеоски глас више никада неће чути. 

BloombergAdria.com

 

Певач је био у вези са македонском рукометашицом Андријаном Будимир.Пар је био заједно до кобног тренутка. Живели су у његовој прелепој вили, у насељу Злокућани, где су планирали и венчање и проширење породице, пише Курир.

Нажалост пар није доживео да њихова љубав потраје, а последња порука коју је Тоше послао била је управо написана Андријани. Гласи овако: 

– Принцезо моја једина, лепо ми пајки, па ћу те чувати у сну. Све има смисла откад си поново у мом животу. Волим те.

Када је Тоше погинуо, Андријана наилази на сукобе са породицом Певачев зет јој је забранио да уђе у кућу и како не би дошла до Тошетових албума на енгленском и тако се обогатила. Рукометашицаје такође била у сукобу и са Тошетовом менаџерком која је тврдила да рукометашица није ни била у вези са певачем.

После свега, повукла се из јавности, удала и родила сина.  

(Србија данас)