Извор:Фото: Профимедиа

У СВЕ СЕ МЕШАЈУ: Најгоре свекрве рађају се у ова три знака

Извор: Нпортал

17.10.2024.

11:29

ПРЕМА астролошким уверењима постоје три хороскопска знака у којима се рађају свекрве које воле да се мешају у све, па се зато сматрају најгорим свекрвама.

Рак

Свекрва у знаку Рака често делује ведро, љубазно и насмејано, али кад је боље упознате, схватићете да воли да забада нос где му није место и изазива сукобе у породици. Понекад се осећа увређено због ситница и тада је у стању да направи представу ако има публику. Упркос томе, ако и када је потребно, спремна је да помогне сину и снахи.

BloombergAdria.com

 

Лав

Ако имате свекрву Лавицу која вас с времена на време гледа с неодобравањем, вероватно сте заборавили да јој уделите комплимент. Лавови воле да буду у центру пажње, а комплименти су им важни јер се тада осећају цењенима. С друге стране, свекрве Лавице обично обожавају своје унуке и једва чекају да их позовете у госте.

BloombergAdria.com

 

Ован

Разговор са свекрвом у знаку Овна може бити пријатан. Често нуде савете, помажу или чувају своје унуке а да их то ни не питате. Али може се догодити да претерају и почну да гурају нос у све што се тиче вашег брака. Ипак, дугорочно нису штетне, а њихова присутност може измамити пуно осмеха.

БОНУС ВИДЕО: