Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/majanikolicmaja

"СВЕ НАС ЈЕ ИЗВУКА" Маја открила ко јој је помогао у животу

Извор: Нпортал

17.10.2024.

12:39

ВОДИТЕЉКА Маја Николић једна је од најлепших водитељки а осим професиналног успеха, остварена је и на приватном плану.

У срећном је браку више од две деценије  Александром Николићем. Пар је добио троје деце, ћерке Теу и Тију и сина Дарка.

Маја је веома везана за породицу и често истиче да јој је мајка Стана Јапунџа била највећи узор у животу. Водитељка је одрасла у Сарајеву у хармоничној породици.

- Моја мајка је енергична жена, којој осмех нико никада не може да скине са лица. Све нас је извукла из тешких ситуација. Сачувала је породицу и заиста је стуб фамилије. Када смо дошли у Београд, уложила је надљудски напор да моја сестра и ја имамо нормално детињство, да се школујемо- открила је у једном интервјуу, пренела је "Глориа".

Подсећања ради, Маја Николић, цењена водитељка уредница и новинарка, одлучила је да напусти телевизију Нова С која се налази у саставу "Унитед медиа" и своју богату ТВ каријеру настави на Блиц телевизији.

Ово је трећи велики ТВ трансфер Блиц телевизије овог лета - после преласка Данила Машојевића, познатог водитеља, и Ивана Ивановића, аутора најдуготрајнијег лате нигхт схоwа, те и целокупне поставе емисије “4 и по мушкарца”.

- Радујем се што ћу веома брзо да се дружим са гледаоцима. Ово ће бити узбудљива телевизијска сезона за све нас - каже Маја Николић.