Извор:Фото: А.К./АТА имагес, Амир Хамзагић/АТА имагес

"НАЈВЕЋА ПРЕВАРА, НЕИЗДРЖИВО" Ирфан био у српском ријалитију

Извор: Нпортал

17.10.2024.

13:08

СРНА Ланго и Ирфан Менсур својевремено су учествовали у једном ријалити програму, али су га врло брзо и напустили.

Глумац Ирфан Менсур је пре неколико година са супругом Срном Ланго, био учесник једног домаћег ријалитија. У једној емисији је истакао да је то "највећа превара у којој је учествовао" и да је само 24 сата након уласка у ријалити, преговарао са продукцијом да га напусти.

BloombergAdria.com

- То је највећа превара у којој сам учествовао. Ја ту ни по чему нисам припадао. Зато смо Срна и ја изашли из тога после 21 дан. Када смо ушли, после 24 сата смо већ почели да преговарамо са продукцијом о изласку, али су финансијски пенали толики да то нисмо могли да поднесемо. Зарада је била таква да се просто онесвестиш колика је, а пенали да изађеш двоструко или троструко већи. Срна и ја то нисмо имали - испричао је Ирфан Менсур својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

Он је потом појаснио на какву врсту преваре мисли и како им је ријалити представљен пре него што су крочили у кућу.

BloombergAdria.com

- Већ после 24 сата смо схватили да смо ушли у велику превару. Поднаслов тог ријалитија у који смо ушли Срна и ја је гласио "Друго лице Србије". Ми смо добили тзв. "боок" како ће то да изгледа. То је требало да буде нешто што ће показати да људи могу заједно да комуницирају. Политичарка са својим мужем који је рецимо инжењер, доктор са својом супругом која је рецимо економиста, Ирфан Менсур који је рецимо глумац и његова супруга која је глумица… Да комуницирамо, причамо о својим занимањима, хобијима, да се дружимо. Опозит свим ријалитијима који су се до тада појавили - рекао је глумац у поменутој емисији.

Када су напустили вилу, ријалити програм постао је препун неприкладног садржаја, далеко од онога како је Ирфану представљено.

- Због тога смо били веома очајни и зато смо и изашли после 20 дана. Те ноћи када смо изашли тај ријалити се претворио у једну скарадну играрију која траје и дан данас - тврдио је глумац.

(Нова)