Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

НАЈАВИО ТРЕЋИ ДЕО ФИЛМА: Ево када ће бити приказан

Извор: Нпортал

17.10.2024.

13:10

ПЕВАЧ Ацо Лукас истакао је да ће се снимати и трећи део филма о његовом животу.

Фолк звезда Аца Лукас одржаће концерт у Сава Центру исте вечери када ће премијерно бити приказан и филм "Стравично", други део трилогије "Кафана на Балкану".

После великог успеха флма "Покидан" који је премијерно приказан у Београдској Арени прошле године, 19. новембра 2024. године у "Сава Центру" биће премијерно приказан филм "Стравично", други део трилогије "Кафана на Балкану". Овим поводом одржана је конференција за новинаре на којој су говорили Саша Мирковић, директор Хyпе продукције,  Аца Лукас, Сузана Турковић, редитељ и глумац Иван Ђорђевић Џуди. 

BloombergAdria.com

 

- Филм је феноменалан, радња одлична, публику очекује добра забава у Сава Центру - поручио је  Мирковић и додао да су карте у продаји већ недељу дана.

Када се зврши премијера, певача и његов тим очекује рад на трећем а уједно и последњем филму који говори о његовом животу: 

- Ништа нећемо да мењамо, репертоар је исти. Свирамо све моје најбоље нумере, има пуно песама. С обзиром на то да је Сава Центар у питању, а сви нешто узимају неке оркестре, неке виолине и ми смо направили нове аранжмане, иза нас ћемо имати дувачки оркестар. Зато су све песме мало преобликоване, преаранжиране, али мелодије нису мењане. Биће и клавир који ћу ја свирати. Сви ће бити на ногама, то не сумњам. Музички ће бити веома занимљиво и другачије - рекао је Лукас и додао да је рад на новом албуму при крају и да ће имати осам или девет нових песама.

На новом албуну појавиће се и дует са Миром Шкорић:  

- Ја и Мира смо имали дует на почетку каријере "Врати нам се друже мој" који се слуша и дан данас. Мира је најбоља певачица на овим просторима по својим гласовним могућностима и начину певања уз наравно, Ану Бекуту и Снежану Ђуришић. Мира је ненормално добра певачица и моја велика другарица. Запоставила је мало каријеру због приватних ствари, али њене песме се и данас слушају - рекао је Лукас.

Аца је истакао да ће први пут гледати на премијери: 

- Знам да је филм сјајан, као и музика у њему, ту је и једна песма коју сам написао као баш млад и никад је нисам снимио, зове се "Преко ветрова". Пре неколико година сам урадио аранжман и отпевао је и онда смо решили да је убацимо у филм, направили смо нешто што се није дуго појавило на овим просторима - закључио је Лукас.

Када се филм прикаже у Београду, следи приказивање и у 23. новембра у Љубљани, када ће Лукас такође одржати и концерт у Арени Стожице.

(Информер)